Despre mine

Fotografia mea
Pietrele au acumulat energii in sute sau mii de ani... tu nu trebuie decat sa stii si sa vrei sa aduni aceste energii benefice.
Comenzile se pot face direct pe blog sau pe luxury_handmade@yahoo.com Taxa de transport este de 9 lei prin Posta Romana ( pentru Buzau nu se percepe taxa de transport)

16.02.2012

Set colier si cercei "Purple dreams"

                                         

 Materiale: pietre de ametist, sarma placata cu argint, margele de nisip alb transparent, colier siliconat violet
Dimensiuni: cercei 7 cm
                  colier - la baza gatului
Pret: colier 41 lei
        cercei 23 lei
Ametist
PIATRA RECOMANDATA PENTRU ZODIILE:
Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti
LUNA DE NASTERE:Ianuarie, Februarie, Decembrie
TALISMAN NOROCOS: al Pestilor 
ZIUA DE NASTERE: miercuri
PLANETA GUVERNATOARE SAU DOMINANTA: Neptun
INFLUENTA NUMEROLOGICA: pentru cei nascuti sub influenta numerelor 3, 4, 8
ANIVERSARE: se ofera la 6, 12 si 14 ani de la nastere sau casatorie
CHAKRE:4, 5, 6, 7
PROFESII: manageri, oameni de afaceri, experti in domenii financiare, operatori pecalculator, informaticieni, slujitori ai bisericii, studenti si elevi, oameni de stiinta,matematicieni, poeti, scriitori, fotografi, functionari, activitati umanitare sau caritabile,creatori de moda, turism, show business, relatii cu publicul, clarvazatori, astrologi, bio-energeticieni, alte activitati spirituale.
EFECTELE ASUPRA PURTATORULUI:
ESTE O PIATRA:a spiritualitatii, a succesului in afaceri
PROTEJEAZA: impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, impotrivagandurilor malefice, blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele,impotriva tradarii si deceptiilor. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simtin siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca unrau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoareasi avertizeaza asupra pericolului)
STIMULEAZA SI AMPLIFICA:capacitatile intelectuale si spirituale ale omului,calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, farmecul personal, concentrarea, munca sustinuta, capacitatile spirituale
CONFERA SI ADUCE:putere, stabilitate, rezistenta, pace, buna judecata, paceinterioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi, o directie inmomente de deruta, stabilitate financiara, prestigiu si recunoastere
REDUCE:furia, nerabdarea, cosmarurile, stressul, agitatia, depresia, tristetea,disperarea, lipsa de comunicare
AJUTA:la canalizarea energiilor, la renuntarea la vicii, la temperarea obsesiilor saudependentelor (ajuta dependentii de tutun, mancare, alcool, sex sa renunte la acestea,daca este programat special pentru acest scop), la realizare profesionala, succes incariera, la obtinerea unei suprematii in fata sexului opus
BUN PENTRU:meditatie, rugaciune, post si pentru regresii in vietile anterioare
ALTE CALITATI:purifica, linisteste, transforma energiile inferioare in energiisuperioare, transforma energia negativa in energie pozitiva, are efect de calmare saudetensionare in perioade de durere, echilibreaza karma, pune in legatura cu divinitatea silatura spirituala a fiecaruia, trebuie purtat mai ales de credinciosi sau cei care doresc sa-si amplifice credinta religioasa si divina, la atingerea unor niveluri inalte despiritualitate, la iluminarea spirituala, la intelegerea etapelor de transformare in viataomului, precum moartea sau nasterea, pierderea cuiva drag; asezat sub perna, ajuta incaz de insomnie. Face distinctia intre realitate si iluzie
SANATATE:Ajuta la vindecare, absoarbe durerea in piatra, protejeaza sanatatea.Benefic in caz de insomnie, dureri de cap, benefic pentru ochi, par, stomac, sistemulnervos central, sistemul digestiv, sistemul endocrin. Echilibreaza glicemia,comportamentele deplasate: cleptomanie, alcoolism, dependente periculoase, vicii. Areefect sedativ, confera un somn linistit (se spune ca are calitatea de a reduce sforaitul).
Bun in caz de diabet, convulsii, nevralgii, dureri de cap, alergii, acnee, migrene, dureri de spate, mahmureala, probleme ginecologice. Ajuta la regenerarea tesuturilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu